Tuesday, December 18, 2012

JUALAN PENGHABISAN STOK PLAYMAT KANAK-KANAK (SEMPENA NAK PINDAH RUMAH)

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 5:04 PM 0 comments
Salam...

Apa khabar semua? Kat sini, saya nak buat JUALAN PENGHABISAN STOK sempena nak pindah rumah..ini adalah stok yang available..


HARGA : RM 55.00 48.00 TERMASUK POS
(JIMAT RM 7.00) 












SESIAPA BERMINAT, SILA SMS SAYA DI TALIAN 017-6059228.


Saturday, August 11, 2012

DINNER SET FINE MELAMIN & SET PERIUK 3BERADIK

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 5:52 PM 0 comments
Salam.. 

Apa khabar semua? hari ni saya nak buat promosi jualan DINNER SET 45 PIECES (FINE MELAMINE) dan juga PERIUK untuk kegunaan seharian...sesiapa berminat, bolehlah hubungi saya di talian 017-6059228 (Puan Amirah). Jom kita tengok gambarnya dulu...


 DINNER SET MAROON - RM 100/SET

  DINNER SET BIRU - RM 100/SET
 








PERIUK BERTANGKAI & PENUTUP KACA - RM 100/SET


Jika berminat nak beli, boleh hubingi saya di talian 017-6059228 (PN. Amirah)

Monday, July 30, 2012

Second Giveaway by SAZALINA ZAKARIA

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 4:05 AM 0 comments
Salam....
Kali ni nak buat entry tentang 'second giveaway' dari blogger terkenal dalam buat2 kad greeting iaitu SAZALINA ZAKARIA :)


HADIAH YANG SANGAT MENARIK MENANTI ANDA !


1. 20 pcs of 12" x 12" patterned paper
2. 30 pcs of 6" x 6" patterned paper
3. Various length of flower ribbons
4. Various length and size of ribbons (satin, grosgrain etc)
5. Die cut aplhabates
6. Paper embosser
7. sequins and beads
8. Contemporary Cardmaking book


TARIKH TUTUP; 31 JULAI 2012


Jom join ramai-ramai  :)

* klik sini untuk join giveaway ni :)






Thursday, June 21, 2012

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM PMR DAN SPM 2012

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 10:25 PM 10 comments
Assalamualaikum buat semua pembaca blog PermataBonda :)

Dah lama sangat tak update blog ni..sibuk sangatla kononnya :) Niat di hati nak buat blog khas untuk Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam tapi tak sempat2 lagi, jadi tumpang buat post kat blog peribadi ni :)

Memandangkan sekarang ni dah nak mula sesi ulangkaji bagi para pelajar PMR dan SPM, jadi, saya pun mulalah mencari buku2 rujukan yang lengkap dan mudah dibaca oleh pelajar2 saya (Maklumlah 1st time tahun 2012 kena menjaga pelajar Tingkatan 3)..Akhirnya, saya buat keputusan nak guna buku ni...buku ni agak 'glamour' di kalangan para guru agama tapi ramai jugak yang tak tahu nak beli dari mana...

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM PMR:



HARGA : RM6.00 SEBUAH

POS LAJU: 1 -2 BUKU = RM 7.00, 3 KE ATAS = RM 2.50 SEBUAH

POS BIASA: RM 1.00 SEBUAH (Seminggu baru sampai)


Alang2 dah order banyak, jadi, sape2 guru lain yang berminat nak guna buku ni, boleh la hubungi saya ye..mudah nak baca buku ni, penuh warna warni dan lengkap...

Selain itu, boleh juga kalau nak order buku ni...

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM SPM:
\




HARGA : RM6.00 SEBUAH

POS LAJU: 1 -2 BUKU = RM 7.00, 3 KE ATAS = RM 2.50 SEBUAH

POS BIASA: RM 1.00 SEBUAH (Seminggu baru sampai)

INGAT!
JANGAN BELI YANG CETAK ROMPAK TAU!

HANYA BOLEH DIDAPATI DARIPADA GURU PENDIDIKAN ISLAM SAHAJA :)


Jumpa Lagi, terima kasih :)

Monday, May 28, 2012

Lin Handmade Greetings Card Giveaway-Mei 2012

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 10:04 PM 0 comments
Salam..

Kepada sesiapa yang nak menyertai giveaway dari Lin Handmade Greetings Card, boleh la join, sempat lagi ni...


SILI KLIK DI SINI :


TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
31 MEI 2012





Friday, February 3, 2012

PLAYMAT KANAK-KANAK - AVAILABLE STOCKS - RM 55.00 TERMASUK POS

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 12:29 AM 0 comments
Salam...

Dah lama tak update blog, ni stok playmat kanak-kanak yang available....boleh sms saya untuk order di talian 017-6059228, tq :)

TRANSPORT


CITY MAP


MICKEY & FRIENDS



UPIN & IPIN (KUNING)



UPIN & IPIN (PINK)





UPIN & IPIN (MERAH)



JUMPA LAGI !
 

PermataBonda Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal