Thursday, December 7, 2017

IV MIST MELEGAKAN BATUK SELSEMA

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 10:29 AM 0 comments
BATUK DAN SELESEMA?
=======================.
.
Adakah anak anda jenis yang susah makan ubat?
.
Adakah anda sedang mengandung dan tidak boleh makan ubat sembarangan?
.
Adakah anda perlu mengelak mengambil ubat2 yang akan menyebabkan anda mengantuk kerana perlu berada dlm keadaan sedar untuk sesuatu tujuan?
.
Cubalah tips berikut:
.
Utk anak, semburkan iv mist pada air mandian anak dan mandikan anak dgn air cmpuran iv mist td. In Sha Allah batuk n selsema anak sembuh.
.
Spray #IVMist pada tisu dan sedut baunya dalam2 sehingga terasa di tekak anda. Untuk lebih berkesan, boleh juga sapu di hidung, leher dan dada.
.
Semoga cepat sembuh
Sembur sembur segar.

Wasap 0176059228
www.wasap.my/60176059228/ivmist


Tuesday, February 7, 2017

CARA RAWAT ANAK BATUK DAN SELSEMA

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 12:09 AM 0 comments
Assalamualaikum....

Lamanya tak bersua di blog, dah berswang-sawang rasanya blog ni, sibuk sangatla kononnya :)

Hari ni saya nak share 1 cara alternatif yang saya gunakan untuk rawat anak-anak saya jika mengalami batuk dan selsema...saya guna IV KIDS :)


Sejak berkenalan dengan IV KIDS ni, memang 24 jam standby di rumah stok 1 botol, Cara guna pun mudah:


  • Jika batuk, spray 1kali pada tapak tangan dan sapu pada bahagian dada anak.
  • Kemudian, spray lagi sekali dan sapu bahagian belakang anak.
  • Jika anak selsema, saki baki minyak IV KIDS ni boleh sapu atas hidung dia.
  • Spray lagi sekali dan bagi anak hidu di tapak tangan ibu/ayah.
  • Jika anak batuk kuat, tundukkan anak macam membongkok, dan tepuk belakang dia, biasanya anak saya akan muntah kahak...lepas tu, lega la batuknya,....
  • Insyaallah membantu anak anda tido dengan lena selepas khahak dah keluar..
Itu sahaja yg saya buat jika anak batuk/selsema....cubalah, mana tahu serasi dengan anak anda :)

Jika nak dapatkan IV KIDS ini, boleh whatsapp saya di talian 017-6059228

Jumpa lagi !
 

PermataBonda Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal