Thursday, June 21, 2012

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM PMR DAN SPM 2012

Posted by PN. NUR AMIRAH BINTI MOHD RASHID at 10:25 PM 10 comments
Assalamualaikum buat semua pembaca blog PermataBonda :)

Dah lama sangat tak update blog ni..sibuk sangatla kononnya :) Niat di hati nak buat blog khas untuk Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam tapi tak sempat2 lagi, jadi tumpang buat post kat blog peribadi ni :)

Memandangkan sekarang ni dah nak mula sesi ulangkaji bagi para pelajar PMR dan SPM, jadi, saya pun mulalah mencari buku2 rujukan yang lengkap dan mudah dibaca oleh pelajar2 saya (Maklumlah 1st time tahun 2012 kena menjaga pelajar Tingkatan 3)..Akhirnya, saya buat keputusan nak guna buku ni...buku ni agak 'glamour' di kalangan para guru agama tapi ramai jugak yang tak tahu nak beli dari mana...

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM PMR:



HARGA : RM6.00 SEBUAH

POS LAJU: 1 -2 BUKU = RM 7.00, 3 KE ATAS = RM 2.50 SEBUAH

POS BIASA: RM 1.00 SEBUAH (Seminggu baru sampai)


Alang2 dah order banyak, jadi, sape2 guru lain yang berminat nak guna buku ni, boleh la hubungi saya ye..mudah nak baca buku ni, penuh warna warni dan lengkap...

Selain itu, boleh juga kalau nak order buku ni...

BUKU RUJUKAN PENDIDIKAN ISLAM SPM:
\




HARGA : RM6.00 SEBUAH

POS LAJU: 1 -2 BUKU = RM 7.00, 3 KE ATAS = RM 2.50 SEBUAH

POS BIASA: RM 1.00 SEBUAH (Seminggu baru sampai)

INGAT!
JANGAN BELI YANG CETAK ROMPAK TAU!

HANYA BOLEH DIDAPATI DARIPADA GURU PENDIDIKAN ISLAM SAHAJA :)


Jumpa Lagi, terima kasih :)
 

PermataBonda Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal